ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ

Από ποιο μέρος του σώματος πρέπει να μετρήσω τη θερμοκρασία;
Ποια είναι η ακρίβεια των θερμομέτρων OMRON;
Γιατί να μετρήσω τη θερμοκρασία από το μέτωπο ή το αυτί;
 

Από ποιο μέρος του σώματος πρέπει να μετρήσω τη θερμοκρασία;
Μπορείτε να μετρήσετε τη θερμοκρασία σας από διάφορα μέρη του σώματος: μέτωπο, αυτί, στόμα, μασχάλη και πρωκτό. Η μέτρηση της θερμοκρασίας από τον πρωκτό θεωρείται από τους ιατρούς η πιο ακριβής αν και είναι πολύ δύσκολη στην πράξη. Οι φυσιολογικές τιμές της θερμοκρασίας από τον πρωκτό είναι περίπου: 36,2 C – 37,7 C.
Η μέτρηση από το μέτωπο γίνεται σε 1 δευτερόλεπτο και είναι ιδιαιτέρως εύκολη και φιλική προς τον ασθενή.
Η μέτρηση από το αυτί είναι επίσης εξαιρετικά γρήγορη αφού ολοκληρώνεται σε 1 δευτερόλεπτο και πολύ ακριβής.
Στη μέτρηση από το στόμα, η μύτη του θερμομέτρου πρέπει να τοποθετηθεί κάτω από τη γλώσσα. Οι φυσιολογικές τιμές της θερμοκρασίας από το στόμα είναι χαμηλότερες από της πρωκτικής περίπου κατά 0,3 C- 0,8 C.
Στη μασχάλη, η μέτρηση διαρκεί περισσότερο από τις υπόλοιπες μεθόδους. Στους ενήλικες, τα αποτελέσματα της μασχαλιαίας μέτρησης είναι χαμηλότερα από αυτά της πρωκτικής περίπου κατά 0,5 C -1,5 C. Στα βρέφη, η διαφορά αυτή είναι πολύ πιο μικρή.

Ποια είναι η ακρίβεια των θερμομέτρων OMRON;
Όλα τα θερμόμετρα OMRON είναι ελεγμένα για την αξιοπιστία και ακρίβειά τους. Η μέτρηση κυμαίνεται σε ακρίβεια +/- 0,1 C χάρη στην υψηλή τεχνολογία της OMRON. Επειδή η λάθος χρήση του θερμομέτρου μπορεί να οδηγήσει σε εσφαλμένα αποτελέσματα, πρέπει πάντα να ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες.

Πίσω στην αρχή

Γιατί να μετρήσω τη θερμοκρασία από το μέτωπο ή το αυτί;
Τα θερμόμετρα μετώπου και θερμόμετρα αυτιού της OMRON είναι πιο γρήγορα και πιο εύκολα στη χρήση από τα θερμόμετρα για χρήση στη μασχάλη/στόμα/ πρωκτό. Οι μετρήσεις μπορούν να γίνουν γρήγορα και αθόρυβα και όταν το παιδί κοιμάται. Τα θερμόμετρα μετώπου και τα θερμόμετρα αυτιού προσφέρουν ακριβή αποτελέσματα σε μόλις 1 δευτερόλεπτο!

Πίσω στην αρχή

 

ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © 2012-2020 Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. All rights reserved