ΝΕΑ

27/2/2017

Τα κορυφαία πιεσόμετρα της OMRON είναι στον αέρα! Τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας ενημερώνουν για τα Νο1 πιεσόμετρα στον κόσμο. OMRON, μετράει σωστά!

 
10/10/2012

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. και το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας πραγματοποίησαν σειρά εκδηλώσεων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Οι μετρήσεις έγιναν από εξειδικευμένους ιατρούς με τη χρήση των πιο αξιόπιστων ηλεκτρονικών πιεσόμετρων OMRON.

 
10/2/2012

Η τηλεοπτική διαφήμιση των πιεσομέτρων OMRON είναι ήδη στον αέρα! Οι μεγαλύτεροι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας προβάλλουν το διαφημιστικό και ενημερώνουν τους καταναλωτές για τα No1 σε πωλήσεις πιεσόμετρα στον κόσμο.

 
26/9/2011

Tο Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας, σε συνεργασία με την εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. – OMRON πραγματοποίησαν εκδήλωση στον ηλεκτρικό σταθμό του Αμαρουσίου για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης εξειδικευμένοι ιατροί έκαναν μετρήσεις με τα No1 στον κόσμο πιεσόμετρα OMRON και ενημέρωναν το κοινό για το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης στο σπίτι.

 
17/5/2011

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Υπέρτασης την 17η Μαΐου, η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. – OMRON πραγματοποίησε μετρήσεις αρτηριακής πίεσης στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση έλαβε χώρα με την υποστήριξη της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βορείου Ελλάδος. Οι μετρήσεις έγιναν από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και με χρήση των πιο αξιόπιστων ηλεκτρονικών πιεσόμετρων OMRON.

 
18/10/2010

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε.- OMRON και το Ελληνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας πραγματοποίησαν εκδήλωση στο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Οι μετρήσεις έγιναν από εξειδικευμένους ιατρούς με τη χρήση των πιο αξιόπιστων ηλεκτρονικών πιεσόμετρων OMRON. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης διενεμήθησαν και εκπαιδευτικά έντυπα σχετικά με το σωστό τρόπο μέτρησης της πίεσης στο σπίτι.

 
22/5/2010

Στις 22 & 23 Μαΐου 2010, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa, στο Καβούρι, το 23ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ο.Σ.Φ.Ε. Η εταιρεία μας, Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε., βασικός προμηθευτής και συνεργάτης των Φαρμακευτικών Συνεταιρισμών ήταν από τους χορηγούς του συνεδρίου.

 
20/1/2010

Στις 20 & 21 Ιανουαρίου 2010, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Makedonia Palace, στη Θεσσαλονίκη, το 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ελληνικής Αντιυπερτασικής Εταιρείας. Εκατοντάδες ιατροί από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν με μεγάλο ενδιαφέρον στην επιτυχημένη αυτή επιστημονική διοργάνωση, που είχε χορηγό την εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε - OMRON.

 
ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © 2012-2020 Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. All rights reserved