Νo1 ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η Ιαπωνική εταιρεία OMRON είναι ο πρώτος και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών πιεσομέτρων στον κόσμο. To 1973 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEP-1) για επαγγελματική χρήση και το 1978 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEM-77) για χρήση στο σπίτι.

Τα πιεσόμετρα OMRON είναι η πιο ποιοτική, αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη μάρκα στον κόσμο από ιατρούς και ασθενείς, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 200 εκατομμύρια τεμάχια!

Τα πιεσόμετρα OMRON είναι Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Στην Ελλάδα τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα OMRON είναι Νο1 σε πωλήσεις με μερίδιο αγοράς 53% βάσει στοιχείων IMS Hellas.

Τα ηλεκτρονικά θερμόμετρα OMRON είναι κι αυτά Νο1 σε πωλήσεις στην Ελλάδα βάσει στοιχείων IMS Hellas.

Από το 1981 την OMRON αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα & Κύπρο η εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε.

Κλινική Πιστοποίηση
Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων της Omron είναι κλινικά πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για την ακρίβεια και αξιοπιστία τους από διεθνώς καταξιωμένους φορείς υγείας.

   No1 μάρκα που συνιστούν οι καρδιολόγοι
                                Τα πιεσόμετρα Omron είναι η μάρκα που συνιστούν περισσότερο οι καρδιολόγοι βάσει της έρευνας         
                                "For home blood pressure monitors in Europe (EU9) Kantar Health, survey with cardiologists (2019)"

Εγγύηση 5 χρόνια
Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων Omron καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών της αντιπροσωπείας, για να είστε 100% εξασφαλισμένοι.
 

Κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης Omron
Στο εξουσιοδοτημένο σημείο τεχνικής υποστήριξης Omron, ο έλεγχος και η επισκευή των συσκευών γίνεται συνήθως μέσα σε μία ώρα.

Ιαπωνική Τεχνολογία
Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων διαθέτουν την αξεπέραστη Ιαπωνική τεχνολογία της Omron. Οι αισθητήρες πίεσης (εγκέφαλος) των πιεσομέτρων είναι κατασκευασμένοι στην Ιαπωνία.

Τεχνολογία Intelli Wrap
Η συσκευή μετράει την πίεση με πιστοποιημένη ακρίβεια ακόμη και αν η περιχειρίδα έχει τοποθετηθεί με λάθος τρόπο από το χρήστη.

   

Τεχνολογία APS (Advanced Positioning Sensor)
Η σωστή θέση κατά τη διάρκεια μέτρησης της πίεσης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να εξασφαλίσουμε ένα αξιόπιστο και ακριβές αποτέλεσμα. Η τεχνολογία APS βοηθάει το χρήστη να βρει τη σωστή θέση και μόνο τότε το πιεσόμετρο ξεκινάει τη μέτρηση.

Τεχνολογία OK
Η σωστή εφαρμογή της περιχειρίδας είναι ιδιαίτερης σημασίας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε αξιόπιστη και ακριβή μέτρηση της πίεσης. Η τεχνολογία OK βοηθάει το χρήστη να εφαρμόσει σωστά την περιχειρίδα και να επιτύχει αξιόπιστη μέτρηση.

Τεχνολογία Intellisense
Εξασφαλίζει απόλυτα προσωποποιημένη μέτρηση σε κάθε χρήστη, καθώς το πιεσόμετρο ανιχνεύει την πίεση κατά το φούσκωμα και έτσι φουσκώνει μόνο μέχρι το επίπεδο που χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μία γρήγορη, άνετη και αξιόπιστη μέτρηση σε κάθε χρήστη ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

Τεχνολογία Αρρυθμίας
Οι ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί επηρεάζουν το αποτέλεσμα της μέτρησης. Χάρη στην ειδική τεχνολογία το πιεσόμετρο αναγνωρίζει άμεσα τους ακανόνιστους παλμούς και προσδιορίζει αυτόματα εάν η μέτρηση είναι αξιόπιστη ή απαιτείται η επανάληψή της.

Omron connect
Μέσω της εφαρμογής Omron connect για κινητά iPhone & Android εσείς και ο ιατρός σας έχετε την πλήρη εικόνα και διαχείριση της πίεσής σας από το κινητό.

Τεχνολογία Bluetooth
Με τεχνολογία Bluetooth για εύκολη, γρήγορη και αυτόματη σύνδεση του πιεσομέτρου με το κινητό.

 

 

 

ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © 2012-2020 Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. All rights reserved