ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η  Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο των συσκευών μέτρησης υγείας με κορυφαίες μάρκες στο χαρτοφυλάκιό της.

Από το 1981 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο του Ιαπωνικού κολοσσού OMRON, του μεγαλύτερου και παλαιότερου κατασκευαστή ηλεκτρονικών πιεσομέτρων παγκοσμίως και άλλων καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Παράλληλα από το 1986, αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της εταιρείας AVRON, κορυφαίου κατασκευαστή ιατροτεχνολογικών προϊόντων για χρήση στο σπίτι.

Το 2006 ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Αμερικανικού οίκου ACU-LIFE, του μεγαλύτερου κατασκευαστή προϊόντων υγείας καθημερινής χρήσης στον κόσμο.

Από το 2013 η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. διανέμει στις φαρμακαποθήκες και στα φαρμακεία τα κορυφαία υγρά φακών επαφής AQUASOFT και AQUASEPT.

To 2020 ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Ισπανικού οίκου BETER, που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής φροντίδας και περιποίησης.

Σήμερα η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά υγείας, προωθώντας τα προϊόντα της μέσω οργανωμένων τμημάτων πωλήσεων και μάρκετινγκ στα φαρμακεία, φαρμακευτικούς συνεταιρισμούς, φαρμακαποθήκες και νοσοκομεία.

Η εταιρεία εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Μελίσσια Αττικής και είναι πιστοποιημένη με CE για τα προϊόντα της και εφαρμόζει τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8/1348/2004 αναφορικά με την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Η πολύχρονη και επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα της υγείας, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δείτε τον ισολογισμό της εταιρείας

ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © 2012-2020 Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. All rights reserved