ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1978 και έχει ως αντικείμενο την εισαγωγή-εξαγωγή και διανομή προϊόντων υγείας & φροντίδας στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Από το 1981, η εταιρεία μας είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο του Ιαπωνικού κολοσσού OMRON, του μεγαλύτερου και παλαιότερου κατασκευαστή ηλεκτρονικών πιεσομέτρων παγκοσμίως και άλλων καινοτόμων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

Παράλληλα, η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. από το 1986, αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Ευρώπη, Αφρική και Μέση Ανατολή τα προϊόντα AVRON, κορυφαίου κατασκευαστή ιατροτεχνολογικών προϊόντων για χρήση στο σπίτι.

Το 2006 η εταιρεία ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Αμερικανικού οίκου ACU-LIFE, του μεγαλύτερου κατασκευαστή προϊόντων υγείας καθημερινής χρήσης στον κόσμο.

Από το 2013 η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. διανέμει αποκλειστικά στις φαρμακαποθήκες και στα φαρμακεία τα κορυφαία υγρά φακών επαφής AQUASOFT και AQUASEPT.

To 2020 η εταιρεία μας ανέλαβε την αντιπροσώπευση του Ισπανικού οίκου BETER, που παράγει υψηλής ποιότητας προϊόντα προσωπικής φροντίδας και περιποίησης.

Σήμερα η Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. κατέχει ηγετική θέση στην αγορά υγείας, προωθώντας τα προϊόντα της μέσω οργανωμένων τμημάτων πωλήσεων και μάρκετινγκ στα φαρμακεία, φαρμακευτικούς συνεταιρισμούς, φαρμακαποθήκες και φαρμακευτικές εταιρείες.

Η εταιρεία εδρεύει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Μελίσσια Αττικής και είναι πιστοποιημένη με CE 0653 για τα προϊόντα της και εφαρμόζει τις απαιτήσεις της Υπουργικής απόφασης ΔΥ8/1348/2004 αναφορικά με την Ορθή Πρακτική Διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Η 42χρονη αδιάλειπτη και επιτυχημένη πορεία μας στον τομέα της υγείας, αποτελεί και την καλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Δείτε τον ισολογισμό της εταιρείας

ΑΡΧΙΚΗ | ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | © 2012-2020 Γ.ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. All rights reserved